HR PARTNER CONSULTING

Álláskeresési tréning


Mit jelent?
Egynapos csoportos álláskeresési és karriertervezési tréningünket elsősorban olyan megbízóinknak ajánljuk, akik számára fontos, hogy a nagyobb létszámban leépítésre kerülő munkavállalók professzionális segítséget kapjanak álláskeresésükben egy külső tanácsadó gondoskodó és ösztönző támogatásával. Csoportos formában tartjuk tréningünket, hogy a legfontosabb tudnivalókkal minden munkavállaló tisztában legyen és álláskeresési eszköztárát testre tudja szabni. Énképerősítéssel, naprakész piaci információkkal, a kapcsolatépítés fortélyaival és a „másik-fél” szerepébe helyezkedéssel adunk kézzelfogható segítséget a csoport résztvevőinek.


Mit nyújtunk?

1. Előkészítő telefonbeszélgetés
Ahol feltérképezzük az álláskeresésben szerzett egyéni tapasztalatokat és a tréninggel kapcsolatos elvárásokat, egyéni igényeket.


2. Önéletrajz ellenőrzés
Az új munkahelyek megpályázásához szükséges magyar vagy angol nyelvű önéletrajz felülvizsgálatát és fejlesztési javaslatok megtételét biztosítjuk.


3. Csoportos álláskeresésre felkészítő tréning
Figyelembe véve az előzetes telefonbeszélgetések alapján felmerült egyéni igényeket is, általános áttekintést adunk a hatékony álláskeresés folyamatáról, eszközeiről. Önismeret és pozitív énkép erősítésével segítjük az állásinterjúkra, bértárgyalásokra való felkészülést. Segítséget nyújtunk az egyéni akcióterv kidolgozásához. A tréning során az elméleti és a gyakorlati részek fele-fele arányban találhatóak meg.


4. Egyéni álláskeresési tanácsadás
Minden résztvevő számára lehetőséget biztosítunk, hogy kérdéseiket feltegyék és egyéni problémáikhoz testre szabott segítséget kérjenek.


E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226-4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel