HR PARTNER CONSULTING

Hírek


2018. január 30.  RIDIKÜL: CSALÁDANYÁK ÉS SIKERES ÜZLETASSZONYOK

A DUNA TV Ridikül adásában Dióssy Klári beszélgető partnere volt ügyvezetőnk, Ladics Viki. "Családanyák és sikeres üzletasszonyok" témában beszélgettek Sallai Fanni, cukrászda alapítóval és Porst Réka, kézműves portál alapítóval. Vendégük volt Vincze Ottó, volt válogatott labdarúgó.

Az adás itt tekinthető meg: https://www.mediaklikk.hu/video/ridikul-csaladanyak-es-sikeres-uzletasszonyok2017. december 15.  HÓTÜNDÉR PARTY

A HR Partner Consulting csapata és családtagjaik Hótündér Party-n ünnepelték meg az elmúlt év eredményeit. Finomságokkal, játékokkal, meglepetésekkel telt az este. Jó pihenést az ünnepekre és sok munkát az új évre!2017. november 14.  CSALÁDBARÁT VÁLLALAT 2017 DÍJ

Családbarát Vállalat 2017 díjat kapott a HR Partner Consulting Kft. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által meghirdetett pályázaton Ladics Viktória, a HR Partner ügyvezetője vette át a Családbarát Vállalat 2017 díj oklevelét. A gálaesten beszédet mondott Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, őexc. Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete, Novák Katalin, államtitkár asszony és videón keresztül üzent a gála jelenlévőinek Csíkszentmihályi Mihály pszichológus professzor.

 


2017. szeptember  LADICS VIKI A FORBES MAGAZINBAN

"Indulok otthonról haza" címmel jelent meg a Forbes üzleti magazin szeptemberi számában Ladics Viki interjúja a HR Partner Consuling Kft. indulásáról, kezdeti nehézségeiről, jelenlegi sikereiről.

E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 (1) 226 4217
1061 Budapest, Andrássy út 29.

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel