HR PARTNER CONSULTING

Állásajánlatok

Előkészítő mérnök

A HR Partner Consulting elismert építőipari kivitelezői partnere számára szakembert keres Előkészítő mérnök pozícióra.

Termékmenedzser - Románia

A HR Partner Consulting nagy múltú, hazai partner cége számára keres új munkatársat az alábbi pozícióra: Termékmenedzser - Románia 

Senior Könyvelő

A HR Partner Consulting elhivatott munkatársat keres kereskedelemfejlesztéssel és exportpromócióval foglalkozó partnere számára, mely magas színvonalú szolgáltatásokkal segíti elő a magyar cégek további exportsikereit.

Logisztikai/ügyfélszolgálati csoportvezető

A HR Partner Consulting keres a világ egyik vezető kalcium-karbonát gyártója és speciális vegyi anyagok világméretű forgalmazója partnere számára elhivatott szakembert az alábbi pozícióba:

SOHO Értékesítési Képviselő - Tanácsadó

A Telenor célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a mobilkommunikációban rejlő lehetőségeket, a mobilitás kínálta előnyöket. Világszínvonalú Hipernet hálózatukkal és az arra épülő szolgáltatásokkal segítik lakossági és üzleti ügyfeleiket abban, hogy közelebb kerüljenek céljaikhoz.

IT Recruitment Team Leader

A HR Partner Consulting, IT recruiter tapasztalattal rendelkező Team Leadert keres, üzletfejlesztési és tanácsadó partnercége számára. 

Üzletfejlesztési-vezető (Románia)

A HR Partner Consulting keresi partnere, magyar tulajdonú, komplex logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalat számára, kollégáját a következő pozícióba:

 

Elemző

Megbízónk állami szintű kereskedelemfejlesztéssel és exportösztönzéssel foglalkozó vállalat. Közreműködik a kis- és közepes méretű vállalkozások beszállítói lehetőségeinek feltárásában. Makrogazdasági környezetre vonatkozó elemzéseket, prognózisokat készít. Gondoskodik az exportcélú kommunikációs projektek, rendezvények megvalósításáról. A HR Partner Consulting a következő pozícióba keresi az új kollégát:

 

Senior toborzási és kiválasztási specialista

Érdekel a toborzás-kiválasztás (fejvadászat) és valami új kihívást keresel?
Szeretnél egy lelkes csapat és egy profi cég megbecsült tagja lenni?
Akkor nálunk a helyed, jelentkezz a HR Partner Consultinghoz!

Épületvillamossági tervező mérnök

A HR Partner Consulting tehetséges munkatársat keres innovatív, professzionális építőipari generáltervező partnercége számára az alábbi pozícióba: 

Bejelentkezés
/ Regisztráció

munkavállalói
adatbázis
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel