HR PARTNER CONSULTING

Silver age - Interim szemmel a világ


Shakespeare színes és különleges, mégis sok hasonló pillérre épített játékai jutnak eszembe a helyről, mely pár hónapig az életem és munkám része volt. A Telenor székházba repített a HR Partner egy izgalmas és folyamatában változó projekt vezetésére.

A HR szakma projekt alapú megközelítése betekintést enged, olyan cégek működésébe, melyeket azonnal kell feltérképezni és hatékony to-do listával folyamatba keretezni az elvégzendő feladat prioritásának tükrében. Azonban minden időszakos HR jelenlét alapja a Munkavállaló és a munkavállalói élmény maga. Az Employer Branding, vagy magyarul a munkavállaló élménye a céges környezetben, a fent említett író életében a szó hangja és ereje volt. A hiteles szakemberek a munkájukon keresztül ítéltettek meg a társadalomban élő emberek tapasztalatin keresztül.
A ma embere számára sokszor unalmas és semmitmondó, a HR-es szemével a szervezet változni képessége maga, a munkavállaló szemüvegén keresztül pedig láthatatlan, vagy nagyon is jelenlévő minden napok a munkavállaló élményszerzés pillanatai.

Egy szervezet értékei, hitvallása, kultúrája, a vezetés és operatív működtetés formái egyaránt jelennek meg az újrahasznosulni képes kéztörlőben, a természet és az épített falak összhangjában és a belső-külső kommunikációban egyaránt. Az impozáns épület -6. szintjéről a lépcsőn gyorsan tovaszálló szoknyák mellett szembetűnő lett az 50+ jelenléte. Nem csak a fizikai valóságban, nem csak az éttermek kissé elzárt magányában, vagy a nagyszülői teendők fejben listázása közben - egy fontos tárgyalásra sietve. Nem csak. Megmaradt valami a régi idők mozijából, ami nem engedte a multi térhódítását a sajátos, 20-as éveiket taposó titánok világával szemben. (Tisztelet a kivételnek.)

A valódi élet ősz színű is, a valóság pedig szerethetővé teszi az időpillanatokat, melyekben jól esik megállni és körülnézni. A veronai szerelmespár története nem csupán Rómeó és Júlia szépséges drámája. A generációs lenyomatok, és hatások Shakespeare minden színművében megjelenítik az agg, a harcos, a fiatal, a gyermek, a tradíció, a spirituális lét és a folytonosság karaktereit.
Mert a tudás a hatvanas években született munkavállaló sajátja, melyet sokan nem használnak már, elavultnak gondolják, és nem keresik. Sajnos. Pedig de jó, hogy élnek, és köztünk vannak, és de jó, hogy van olyan közeg, ahol aktívan gondolkodnak és cselekednek.
Tapasztalnak és megosztanak.
Átadnak és újraélnek.

Én már nem félek egy hatvanas mosolyt küldeni a CV-ben egy pozíció kapcsán. Mert van létjogosultságuk a rendszerben. 

Te félsz?


vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel