HR PARTNER CONSULTING

Best of HR Networking találkozó


Ismét megvalósult egy remek Best of HR Networking találkozó. A májusi találkozónkat ezúttal online tartottuk, és ismét izgalmas témákat jártunk körül.

A program első részében Müller Diána, a Telenor szervezetfejlesztési osztályvezetője és Kertész Rita, a Signal HR osztályvezetője osztott meg hasznos információkat a belső influencer közösségekről. Az előadás témája a "Hatékony információáramlás és közösségi élmény a járvány idején is a vállalati influencerek segítségével" volt.

Köszönjük Ritának és Diánának az előadást!

A találkozó második felében pedig a szokásos módon az ismerkedés és a kötetlen tapasztalatmegosztás kapott teret. Nagyon izgalmas témákat beszéltünk át, többek között az alábbiakat:

Mobilizer - Hatékony információáramlás és közösségi élmény a járvány idején is a vállalati influencerek segítségével.

Csapatkohézió, csapatfejlesztés Covid idején is - hogyan erősítsük a kohéziót és támogassuk ebben a vezetőket, ha már mindenki elfáradt az online meetingekben/játékokban?

Next normal - visszarendeződés vagy új munkamódok kialakításának menedzselése

Kommunikáció - pletykák helyett valid információátadás és narratíva

Új vezetői kompetenciák - hogyan fejlesszük, implementáljuk azokat a vezetői kompetenciákat, amelyek a vezetők számára közép- és hosszútávon fontosak?

Köszönjük a best practice-eket, amiket megosztottatok egymással, és örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek! Találkozunk ősszel, reméljük, már személyesen!


A Best of HR projekt keretében 2011 óta támogatjuk az aktív tudásmegosztást a magyarországi HR-szakmán belül. Büszkék vagyunk arra, hogy az azóta eltelt 10 évben több mint 100 HR-es best practice összegyűjtésével és megosztásával, valamint rendszeres Networking Találkozók szervezésével erősítjük a hazai HR-vezetők közösségét.vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel