HR PARTNER CONSULTING

Coaching az online térben


A koronavírus okozta óvintézkedések hatására az üzleti és a gazdasági élet egyaránt lelassult. Partnereinknél azt tapasztaltuk, hogy az első pár hét az online munkavégzésre való átállás gyors és hatékony lebonyolításáról szólt, emiatt nagyobb hangsúlyt kaptak az operatív és szakmai feladatok. 

Mostanra már nagyrészt mindenhol elmondható, hogy a helyzethez képest zökkenőmentesen megy a munka, minden terület kialakította a saját, új működési rendjét, és az első sokk után a munkatársak is kezdenek belerázódni az új helyzetbe. A munka java azonban most kezdődik. 

Az, hogy az egyes cégek győztesként vagy vesztesként jönnek ki ebből a válságból, nagyrészt a vezetőiken múlik. 

A vezetőkön, akiket ez az új helyzet új vezetői kihívások elé állít.  9 éves humán erőforrás menedzsment tapasztalattal a hátunk mögött biztosan állítjuk, hogy sose volt akkora szükség a vezetők támogatására, mint most, mivel a jelenlegi helyzet még a jó és tapasztalt vezetőket is kimozdította a komfortzónájukból. A békeidőkben, az offline térben működő módszerek az online térben nem - vagy nem ugyanúgy - működnek, viszont az eddigi nehézségek felerősödtek, a kialakult helyzet pedig új nehézségeket generált. 

A vezetőknek meg kell találniuk ebben a bizonytalan helyzetben a saját egyensúlyukat, belső motivációjukat,  létre kell hozniuk saját, hatékony napirendjüket, valamint támogatniuk kell kollégáikat is ugyanezekben, úgy, hogy emellett az üzleti eredményeket se veszítsék szem elől. Ebben az időszakban felerősödik a személyközpontú vezetés és a hatékony vezetői kommunikáció fontossága, a home office pedig önreflektívebb működést igényel vezetőtől és munkatárstól egyaránt.

Mi hiszünk abban, hogy a vezetők nehéz időkben tudnak a legtöbbet fejlődni és abban is, hogy ezt nem egyedül kell tenniük. 
Coach csapatunk tagjai online formájában is Partnereink rendelkezésére állnak. Jelenleg 15 cég közel 30 közép- és felsővezetőjét, ügyvezetőjét coacholjuk azért, hogy 
- legyen lehetőségük önmagukkal, saját lelki és mentális egészségükkel foglalkozni,
- eredményesen menedzseljék le a változást,
- mentálisan is képesek legyenek támogatni munkatársaikat,
- fenn tudják tartani saját motivációjukat,
- segítsenek munkatársaik belső motivációjának megtalálásában,
- a helyzetnek megfelelően, jól és hatékonyan kommunikáljanak,
- integrálni tudják a mindennapjaikba a jövőorientált, megoldásközpontú gondolkodást,
- mélyítsék vezetői önismeretüket,
- bővítsék vezetői eszköztárukat, 
- hozzájáruljanak cégük eredményességéhez.

A coaching az online térben is hatékony. Tapasztalataink szerint akár már 2-3 alkalom is segít megtalálni a vezetői szerephez kapcsolódó kihívásokra a válaszokat.
Támogassa Ön is kulcsemberei egyéni fejlődését online coachinggal.
Figyelmünk és szaktudásunk az Önök eredményességének szolgálatában!

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel