HR PARTNER CONSULTING

Együttműködés- és csapatfejlesztés


„A tehetség nyeri a meccset, de a csapatmunka és az értelem nyeri a bajnokságot.”
(Michael Jordan)


Vezetőként tapasztalhatjuk, hogy a csapaton belüli jó együttműködés megtöbbszörözi a szervezet eredményességét. De vajon hogy fejleszthető a leghatékonyabban ez a terület? Hogy érhető el, hogy a kollégák valódi csapatként működjenek?


Az együttműködés új alapokra helyezése
– együttműködés-fejlesztő workshopok team-coaching módszerrel

Az együttműködés fejlesztésének egyik legerőteljesebb eszköze a team coaching, amelynek során abban támogatjuk a csapat tagjait, hogy rálássanak saját működésükre, saját belső viszonyrendszerükre és közösen tisztázhassák azokat a csoportnormákat, amelyek szerint működve a lehető legeredményesebbé válhat a csapat. Workshopjaink fókuszában áll a bizalom erősítése, a belső konfliktusok kibeszélésének és tisztázásának facilitálása és az új csoportnormákban való kölcsönös megállapodás támogatása.


Indoor és outdoor csapatépítő programjaink
Számos esetben arra van szüksége a csapatnak, hogy közös élményekkel gazdagodjanak, miközben kölcsönösen megismerik egymás emberi oldalát, ami által nő a bizalmi szint. Indoor és outdoor csapatépítő programjaink keretében számos izgalmas, ugyanakkor tanulságos gyakorlat segítségével nyújtjuk a munkatársaknak ezt a közös élményt.


E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel