HR PARTNER CONSULTING

Fejvadászat

Mit jelent?


Az ideális vezető megtalálásának leghatékonyabb módszere. Pontos, gyors, hatékony és diszkrét.Direkt kutatás módszertannal beazonosítjuk és megszólítjuk az adott iparágban dolgozó és munkájukkal elismerést kiváltó vezetőket, akikkel megismertetjük az ügyfelünknél kínálkozó álláslehetőséget és feltérképezzük egyéni váltási motivációikat.


Mit nyújtunk?


  • Szolgáltatásunk elsősorban a célzott megkeresésen alapszik, melyhez elengedhetetlen ügyfelünk és az adott iparág mélyreható, alapos ismerete.
  • Ügyfelünk megismerését a konkrét pozíció részletes elemzése és a követelmények rögzítése követi, mely egyben lehetőséget biztosít toborzási alternatívák felvázolására is.
  • Az előmunkálatokkal egyidőben meghatározásra kerülnek a munkakörhöz szükséges kompetenciák és vezetői/szakértői eredmények, mely elvárások alapját képezik a jelöltekkel történő kapcsolatfelvételnek és a sikeres kiválasztásnak.
  • Jelöltjeink és ügyfelünk számára is teljes körű diszkréciót biztosítunk a folyamat során, és lehetővé tesszük a megfelelő információáramlást és a kölcsönös ismerkedést, majd a személyes találkozást, a további egyeztetéseket és a végső elköteleződést.
  • Referencia ellenőrzéssel és az ügyfél igénye alapján vezetői- és/vagy személyiségteszttel zárjuk a folyamatot.


Jelöltjeink beválására 3 hónap garanciát vállalunk és beilleszkedésüket egy 3 alkalmas vezetői coachinggal is támogatjuk.


Vállalási határidő:

a megbízástól számítva 4-6 hét


Kimmel Emese

Fejvadászat üzletágvezető

kimmel.emese@hrpartnerconsulting.hu


E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel