HR PARTNER CONSULTING

HR audit

Professzionális HR támogatás az Ön cégénél, gyors megoldás változó környezetben.


Számtalan olyan helyzet lehet egy szervezet életében, amikor egy időszakos, rugalmas szolgáltatás hatékonyabb megoldást jelent. Ilyen a jelen helyzet is, amikor a legtöbb szervezet nem tud rendszerek, tapasztalat és egy minden területre érvényes HR tervezés nélkül működni. Itt léphetünk be a szervezet életébe, egy olyan biztonsági háló megalkotásával, mely ellenőrizhető, tervezhető és fejleszthető.

Segítünk cégének lendületben maradni!


Első lépés: díjmentes, 2 órás HR AUDIT

Hogy néz ki a folyamat?

 • Felmérjük, hogy cége mennyire reziliens, ellenálló a válságra
 • Fókuszpont megtalálása, mivel kell foglalkozni a humán erőforrásban és mivel nem
 • Humán feladatok és fejlesztések definiálása
 • Magas szintű HR szakértelmet biztosítunk
 • Fix időre
 • Költséghatékonyan


Szolgáltatások

 • Hiányzik egy időszakos HR szakértő a vállalatból » Stratégiai  és operatív támogatást nyújtunk a HR és HR kapcsolódású munkakörök betöltése során, legyen szó munkavállalói dokumentáció adminisztrálásáról, vagy interjú lebonyolításáról.
 • Bővítené a csapatot, de nem engedélyezik a létszámbővítést? » Ellátjuk a HR munkatársi/Generalista vagy HR Business partner feladatokat, akár pár hétre is, projekt jelleggel.
 • Ha munkaerőhiánnyal küzd » Toborzási, kiválasztási szakembereket kihelyezzük az Ön cégéhez, segítünk megtalálni új kollégáit –online rendelés, kiszállítás stb. munkakörökre is.
 • Legyen B terve » Támogatjuk a meglévő HR csapatot leterheltség, kiesett munkaerő, speciális projektek esetén.
 • Online HR folyamatok » Segítjük HR informatikai rendszerek bevezetését, folyamatokat optimalizáljuk.
 • Létszámleépítés » professzionális, munkajogi tanácsadás, Outplacement.


HR Tanácsadás szolgáltatásaink - támogatjuk a cégeket a változáshoz való alkalmazkodásban


HR audit

Fókuszpont megtalálása, mivel kell foglalkozni a humán erőforrásban és mivel nem. Humán feladatok és fejlesztések definiálása a vállalaton belül. Vállalati értékek felkutatása, megtartása, erősítése.


Operatív HR működés megváltozása 

Megváltozott online operatív működés minden munkavállalónk számára új munkavégzési élmény, a vezetőknek máshogy kell menedzselni, a munkatársaknak máshogy kell végezniük a feladataikat. Ez nagy feszültséggel, megnövekedett terheltséggel járhat vagy épp ellenkezőleg: kapacitások szabadulnak fel.  Segítjük a céget az újfajta erőforrás menedzsment megszervezésében, a  dolgozói és vezetői motiváció fenntartásában. Támogatjuk a vezetőket az online menedzsmentben.


Well Being - mentális támogatás

Hogyan motiváljunk, ha személyesen nincs lehetőség találkozni? Hogyan érezzük csapatban magunkat, ha otthon vagyunk egyedül? Hogy küzdünk meg a stresszel? A HR feladata a munkatársak lelki egyensúlyának támogatása - legyen szó közös online kávézás megszervezéséről, vagy pszichológus biztosításáról, vezetői coaching szervezésről. HR online fogadó óráink heti rendszerességgel állnak a dolgozók és vezetők rendelkezésére.


Online kultúra megteremtése, megszervezése, online platformok

Vezetői támogatás és munkatársi támogatás az online térben. Az új szoftverek bevezetésétől az új szabályok felállításáig a meetingjeinkben. Hogyan működtetünk online folyamatokat, hogyan dolgoznak együtt társterületek, hogyan derítjük fel az elakadásokat a működésben? HR tanácsadási tevékenységünk kifejezetten segíti az online működési módokat, munkanapokat, hatékonyságot növelünk. A szoftver bevezetéseket szakértői oldalról támogatjuk.


Erőforrásmenedzsment – Létszámtervezés – Javadalmazás és juttatás tervezés

Mielőtt nagyobb leépítést tervez a munkaerőben, mindenképp kérdezze meg professzionális HR tanácsadóját! Célunk, hogy elkerülje a későbbi munkaügyi pereket, a kulcsemberek elveszítését. Hogyan tudunk minél több embert megtartani? A krízis rövid ideig tart, az lesz a nyertes, aki a leggyorsabban tud talpra állni utána!


Online tesztek – PXT és Captain vezetői tesztekkel a krízis hatásai ellen

Fel tudjuk mérni a jelenlegi munkatársak, vezetők hozzáállását, motivációját, vezetői attitűdjét, ami segíthet jól felépíteni a stratégiát. Támogatjuk a motivációs rendszert. Célzottan meghatározzuk, mely kulcs vezetőinkre számíthatunk hosszú távon, ki az, aki tovább bírja energiával és ki az, akit támogatni kell akár coach akár pszichológus segítségével és ki az akit képezni kell az új helyzetre.

E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel