HR PARTNER CONSULTING

Action Learning Team Coaching


A HR Partner Magyarországon egyedülálló módon foglalkozik az Action Learning módszertannal (www.actionlearning.hu), amely ötvözi a projekt mentoring, az egyéni coaching és a vezetésfejlesztő tréningek legjavát. Előszeretettel használják vállalatoknál és kizárólagos oktatói liszenszükkel élve számos coachot, trénert, HR szakembert, projektmenedzsert képeztek már ki a folyamatra. A módszer egyik legnagyobb szakértője, Ladics Viki így nyilatkozik a témával kapcsolatban:

"Sokan kérdeztétek már tőlem, hogy miért vagyok ilyen lelkes közel 10 éve e módszertannal kapcsolatban. Egyrészt azért, mert fejlesztő szakemberként olyan eredményeket tudtam már elérni az Action Learning-gel, ami a résztvevők számára lenyűgöző volt és a szervezeti vezetők is komoly elismeréssel fogadták. Sok esetben még pénzügyileg is mérhető, értékteremtő eredményt hozott a folyamat. 

Másrészt ezt a munkát minden pillanatban végigkíséri egy öröm, amit látok a csoporttagokon. Öröm afelett, mert új dolgokat tanultak, mert megismerték egymást, mert megismerték önmagukat és mert egy új önismereti síkra lépett az életük, amely elégedettebbé és sikeresebbé tette őket.

Legutóbbi képzésünkön is számos pozitív vélemény született, amik közül szívesen osztok meg néhányat."


"Tényleg gyakorlatorientált volt (sokszor csak úgy hirdetnek képzéseket, de ez tényleg az volt). Számtalan dimenzióban tanított, akárcsak az AL maga. Lesz olyan, amit még fel sem fogtam, de később be fog érni. Nagyon jó a párosításotok, látszik, hogy nagyon szeretitek a módszert és nagyon hitelesek vagytok."

"Az is csodás volt, hgoy ilyen mélységű, bizalommal dolgozó csoport alakult ennyire rövid idő alatt. Váó. Ez is a ti látható hozzáértéseteknek és profizmusotoknak köszönhető. Számtalan módon segítettétek ezt az elmélyülést. Kifejezetten hasznos volt, egy pillanatát sem bántam meg. Jó volt Veletek. Hálásan köszönöm az élményt, amit kaphattam!"

"Releváns, a lényegre koncentráló, rengeteg gyakorlattal, hiteles trénerekkel, az erősségekre építő, "étvágycsináló".


Gratulálunk a frissen végzett Action Learning Team Coachoknak!


2018-ban még egy alkalommal lesz ALTC képzés, amelyek időpontja:

  • 2018. november 22-24.


2019-ben induló ALTC képzések:

  • január 10-11-12.
  • március 7-8-9.

Egy ingyenes bemutató alkalomra is sor kerül még 2018. november 7-én, szerdán 16.00-18.30 óra között. 

Regisztráció: http://www.hrpartnerconsulting.hu/action-learning-bemutato-alkalom.html


További részletek, olvasnivalók, esettanulmányok: www.actionlearning.hu     
    


vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel