HR PARTNER CONSULTING

Családbarát Vállalat 2017 Díj


Ünnepélyes keretek között vehették át a díjakat a Családbarát Vállalat 2017 nyertesei, többek között Ladics Viktória, a HR Partner Consulting ügyvezetője.

Az gála iránt ebben az évben különösen nagy volt az érdeklődés. Az eddigi visszajelzések alapján érdemes kiemelni, hogy a résztvevő vállalatvezetők és szakemberek igazán közösségben érzeték magukat a rendezvényen, lelkesítő, inspiráló volt az együttlét és a felszólalók beszéde.

Felszólaló vendégek voltak: Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, őexc. Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete, Beke Lajos, a K&H vezérigazgató-helyettese, Szabó Zoltán, a BT ügyvezető igazgatója, Novák Katalin, államtitkár asszony és videón keresztül üzent a Gála jelenlévőinek: Csíkszentmihályi Mihály pszichológus professzor.

 

Az ÉV CSALÁDBARÁT VÁLLALATA 2017 díj fődíjasai:

 

Nagyvállalat kategória: Celanese Magyarország Kft.

A Celanese kismamákat támogató programjával emelkedett ki a pályázók közül. A várandós munkavállaló náluk minden információt és segítséget megkap a gyermekvárás időszakában, illetve a visszatérés előtt és alatt is. A dolgozókat ezentúl az irodában gyümölcsökkel, vitaminokkal és motivációs előadásokkal támogatják, hogy testben és lélekben is erősek tudjanak maradni, s ne csak a munkahelyükön, de otthon is helyt tudjanak állni.

 

Közepes vállalat kategória: Metlife Zrt.
A kismamák támogatására a MetLife is nagy hangsúly fektet. A cég a kismamáknak szóló programjával érdemelte ki az Év Családbarát Vállalata-díjat. A MetLife számos családbarát intézkedése közül érdemes kiemelni a Buddy programot, melyben az újszülött mellől visszatérő munkavállalók mellé támogató személyeket rendelnek a szervezetből.

 

Kisvállalat kategória: PC Trade Systems Kft.
A vállalat rácáfolt arra a tévhitre, hogy igazán hasznos családbarát intézkedéseket csak nagyvállalatok tudnak hozni. A munkavállalók 75%-a fiatal férfi, ezért a férfiak (apák) szempontjait is figyelembe veszik. A munka és magánélet összeghangolása férfi-szemszögből kerül feldolgozásra workshopokon, ahol olyan kérdésekről beszélgetnek közösen, mint a párkapcsolat tartóssága, családon belüli munkamegosztás, időhiány kezelése a családon belül, apaszerep – férfiszerep elvárások, jó apává válás. Mindezek a programok a munkavállalók közösséggé válását segítik, mélyítik a személyközi kapcsolatokat.

 

Különdíj: 
Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. a „Return to Work - Lendüljön Újra Munkába” programért.

 

Videó különdíjat kapott a Citibank.

 

Családbarát vállalat címet kaptak 2017-ben: 

BDO Magyarország,

BPO Audit Tax,

British Petrol – BP GBS Europe,

Budapest Bank Zrt.,

Citibank

Diageo Kft.,

Egis Gyógyszergyár Zrt.,

Gallus Kft.,

HR Partner Consulting Kft.,

Lechner Nonprofit Kft.,

MAVIR Zrt.,

National Instruments – NI Hungary Kft.,

Profigram Kft.,

Prolan Zrt., 

RICOH Hungary Kft.,

Salva Vita Alapítvány,

SHS Kft.,

Szent Kristóf Szakrendelő Közhasznú Nonprofit Kft.,

Új Ház Centrum SZ+C Stúdió Kft.

 

Idén az eddigieknél nagyobb számú pályázat közül kellett a zsűrinek kiválasztania a fődíjasokat, ahogy a gálán is hangsúlyoztuk, a Családbarát Vállalat 2017 cím elnyerése (a nominálás a fődíjra) önmagában nagy teljesítményt jelez.

 

MINDEN DÍJAT ÉS CÍMET NYERT VÁLLALATNAK SZERETETTEL GRATULÁLUNK!

 

Részletek: http://www.csaladbaratvallalat.hu/

 

KÉPEK a gáláról: http://www.csaladbaratvallalat.hu/galeria
vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel