HR PARTNER CONSULTING

Születés Hete Workshop


A HR Partner Consulting egy olyan tanácsadó cég, amely nagyon fontosnak tartja a családi értékeket, hiszen maga is eköré a téma köré épülve indult útjára hét évvel ezelőtt. Az akkori kisbabák mára már iskolásokká cseperedtek, de az alapelv, miszerint meghatározó a dolgozók életében a család és a gyermekvállalalás, ma is központi kérdés. Jelenleg is van olyan kolléga, aki éppen otthon babázik, vagy gyermeket vár. Ennek mindenki nagyon örül. 

A HR Partner szem előtt tartja, hogy ne csak közvetlen kollégái, hanem mások számára is támogatást nyújtson a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében és a későbbi munkába való visszaintegrálódás folyamatában. Ezért is csatlakozott a Születés Hete Workshop megszervezéséhez Bartos Rita, a Czeizel Intézet Babagondozási tanácsadója, Harich Szilvia, gyermek- és felnőtt jógaoktató és a Speakaboo angol nyelvi játéktér mellé.

Az eseményen az érdeklődők megtekinthették és kipróbálhatták a babaverdak.hu prémium kategóriás babakocsijait és autós gyereküléseit, a különböző baba-mama védőkrémeket, természetes szappanokat, valamint részt vehettek a legújabb jógatrend, a babakocsis jóga bemutató óráján.

Az esemény fővédnöke Király Nóra, Újbuda alpolgármestere volt.vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel