HR PARTNER CONSULTING

7 érv amiért a HR kell a Startupoknak


1.     HR-es jelenléte a cég gyarapodásának előfutára! Ha van HR az egy komolyságot biztosító jel és elköteleződés a vállalat és a munkavállalók között. A sikeres cégeknek mindig szuper HR csapata van!

2.     Leghatékonyabban tudja a munkatársakat kiválasztani! A HR-es felméri a munkaadói igényeket, olyan eszköztárral rendelkezik, mely a hatékony kiválasztás mentén minimalizálja az erre fordított időt és pénzt.

3.      Ő a munkajogi szakember és az irányítás jobb keze! Akár megelőzheti egy munkavállaló felmondását is, hiszen ő mindig egy lépéssel előre lát. Kapcsolódó prózai feladatok pl: munkaszerződések. a GDPR, és belső szabályzatok „jól” megírása.

4.     Munkavállalói élményért felel – a HR-es közösség formáló és figyelő, mely a vállalati lét középpontja. A vállalati arculat egy kisvállalat számára a munkavállalói közösségből és a HR-ből indul el, és repíti a céget a hírnév felé, ha ügyesen lép a névnapi köszönések, a jutalmak és céges évfordulók társasjátékában.

5.     A jó HR-es egy személyben coach, pszichológus. Komplikált, vagy kellemetlen helyzetekben az Ő feladata az első körös moderálás a felek között. Jelentősen minimalizálja a belső viszályokból fakadó dominancia harcokat.

6.     A HR-es a belső és külső kommunikáció motorja. A kis létszámú vállalkozások életében is nagy fontossággal bír a vállalati értékek megfogalmazása, jelenléte, és azok belső és külső kommunikációja, hiszen ez a hitelesség záloga. Divatos elnevezése: Employer Branding.

7.  A jó HR-es hídként van jelen a munkaadói és a munkavállalói oldal között, összefogja a céget, és annak értékeit, az egységet megalkotva, de mindig a cégvezetés stratégiai céljait és érdekeit szem előtt tartva.

vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel