HR PARTNER CONSULTING

Segítség a következő lépéshez: karrier tanácsadás


Ha úgy érezzük, hogy a karrierünk zsákutcába ért és nem tudjuk, hogy merre menjünk tovább, vagy ha már az álláskeresés fázisában tartunk, de folyamatosan visszautasításokat kapunk, akkor nyilvánvaló, hogy újra kell gondolnunk lehetőségeinket, amelyhez karrier-tanácsadó segítségét is kérhetjük.

Személyre szabott segítség
A karrier-tanácsadó személyre szabottan nyújt segítséget a pályakezdőknek, a karrierváltóknak és az álláskeresőknek. Egy jól képzett szakember amellett, hogy rendelkezik a megfelelő eszközökkel, amelyekkel motiválni tud, magabiztosságot ad, fejleszt és eredményeket ér el, továbbá rendelkezik az egyik legfontosabb képességgel: meghatározza a gyengeségeinket és az erősségeinket, valamint tudja, azt is, hogy hogyan javíthatunk rajtuk.

Karriert teremthet, nem csak munkát
A karrier-tanácsadó először minket szeretne megismerni, majd csak ezután foglalkozik a szakmai képességeinkkel. Ennek oka az, hogy sok ember a lehetőségekhez mérten választja a saját karrierjét, majd csak később döbben rá, hogy boldogtalan az általa elsőre jónak ítélt szakmában. A karrier-tanácsadó megismeri a személyiségünket, képességeinket és szenvedélyeinket. Rávilágít arra, hogy miben vagyunk igazán jók, majd ezek alapján segít felvázolni egy új, ígéretes és valódi kihívást jelentő karrier-célt. 

Személyes fejlődés
Egy kiváló szakmai alapokon nyugvó egyéni karrier tanácsadás során a következő készségeket sajátíthatjuk el:
a karrier tudatos menedzselése
nagyobb önismeret, önértékelés
azonnal alkalmazható álláskeresési praktikák 
változáskezelési stratégia

Ezek mellett munkaerőpiaci visszajelzést kapunk tapasztalt tanácsadóktól, valamit egy próbainterjú során tesztelhetjük önmagunkat és visszajelzést kaphatunk a fejleszthető kompetenciákról.

Akárcsak egy személyi edző
Mint egy jó személyi edző, a karrier-tanácsadó is azt szeretné, hogy elérjük az egyéni lehetőségeinkhez mért céljainkat. Egy igazán jó tanácsadó ott lesz velünk végig az úton, ameddig csak szükségünk van rá. Motivál, nyomon követi az előrehaladásunkat és folyamatosan ellenőriz. Ennek az elszámolhatóságnak köszönhetően nagyobb valószínűséggel még keményebben dolgozunk a kitűzött célok elérése érdekben.

Válasszunk valódi szakembert
A megfelelő karrier-tanácsadó kiválasztása nem könnyű feladat. A HR Partner Consulting szakemberei széleskörű vállalati HR tudással, fejvadász múlttal, teljes körű munkaerőpiaci ismerettel és karrier tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek. A karrier konzultáció során szakértőink sokszínű és gyakorlatorientált módszereket felhasználva segítenek az adott karrierhelyzet gyors, hatékony és magabiztos megoldásában.

Karrier tanácsadásunkról bővebb információt itt olvashat. 


vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel