HR PARTNER CONSULTING

Györke Zsuzsanna

coach ACC, team coach

Közel 15 évnyi multis marketinges tapasztalattal érkezem a coaching, vezető- és szervezetfejlesztés világába. Különböző közép- és felső vezetői pozíciókban a csapatvezetés alapvető stratégiai és operatív feladatain túl tapasztalatot szereztem akvizíciók/kultúraváltások/regionális folyamatátszervezések változásmenedzsmentjében, mátrix szervezetben való befolyásolásban, remote menedzsmentben. 2016-ban coach képesítést szereztem az MMS Worldwide Institute-nál és kiérdemeltem az ACC minősítést az International Coach Federation-nél. Systemic Team coachingot tanultam az AoEC-nél Londonban, valamint Action Learninget a HR Partners képzésén. 

Jellemzően vezetőkkel dolgozom együtt egyénileg vagy csoportosan a vezetői kompetenciák fejlesztésén (hatékony kommunikáció, konfliktuskezelés, motiváció, helyzetfüggő vezetés, tehetségmenedzsment) valamint a hétköznapok vezetői dilemmáinak megtámogatásán (pl. nehéz üzenet, érdekérvényesítés, csapatszervezés, teljesítménymenedzsment, erőforrás optimalizálás, döntéshelyzetek, változáskezelés, prioritáskeresés).

Lóval asszisztált csapatfejlesztéseim során a lovak magas fokú érzékenységére és torzításmentes visszajelző erejére támaszkodva csapatoknak segítek szintet lépni az (együtt)működésükben.

E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel