HR PARTNER CONSULTING

Kiss Zsófia

HR Outsourcing, HR tanácsadó

Zsófi közgazdászként diplomázott a Szent István Egyetem, vezetés szervezés szakon, és humán erőforrás fejlesztés szakirányon. A fejlesztési oldalra nagy fókuszt helyez, és a HR területen túl coachként, team coachként és kompetencia szakértőként is támogatja a vállalati működést.

Szolgáltatói oldalon kezdte pályafutását, munkaerő közvetítésben és - kölcsönzésben is szerzett tapasztatot. A tömeges toborzásban, specialista és vezetői pozíciók kiválasztásban egyaránt volt része, és vezetőként kialakított egy ütőképes toborzási csapatot is.

Vállalati oldalon több cégnél is látott el HR tevékenységet és irányította ezt a területet. Szolgáltatói, mérnöki, gyártó, FMCG vállalatoknak is nyújtott HR támogatást, ami a kiválasztáson túl HR folyamatok kialakítását, fejlesztését működtetését is jelentette. (Teljesítményértékelés, kompenzációs és besorolási rendszer, karriermenedzsment, képzési-oktatás, vezető támogatás.)
Több mint másfél évtized HR tapasztalatából kiindulva, Zsófi úgy gondolja, hogy akkor kerül egy munkavállaló a megfelelő munkahelyre, ha az ő személyes alapmotivációja találkozik a pozícióhoz tartozó elvárásokkal, és illeszkedik a vállalati kultúrához. 

Fontosnak tartja, hogy a szervezeten belül megtaláljuk és alkalmazzuk azokat az eszközöket, amelyek elősegítik a munkavállalói elégedettséget és a hatékony, eredményorientált munkát egyaránt. 
A jelenlegi piaci helyzetben kiemelt fontosságot kap a munkaerőmegtartás és a teljesítmény értékelés. Ezeken túl a kompetenciák beazonosítására is nagy hangsúlyt helyez, és eszköztárában a kompetencia-felmérés is szerepel. Munkája során lehetőleg ötvözi az eszközöket, de ezeket nemcsak egymás szerves részeként alkalmazza. A hatékony HR folyamat kialakítását specializáltan végzi, fókuszálva a megbízó, a csapat, a vállalati kultúra, az iparági specifikusság egyediségére. Nagy hangsúlyt tesz a vezetők támogatására, fejlesztésére.
A HR Partner Project Solution csapatában egy piacvezető építésztervező iroda HR területét menedzseli, illetve kompetencia mérés alapú fejlesztésekben vesz részt.
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel