HR PARTNER CONSULTING

Innovatív programjaink


„Aki nem alkalmaz új megoldásokat, új bajokra számíthat, mert az idő a legnagyobb újító.”
Francis Bacon


Számos olyan szervezettel találkozunk, ahol a munkatársak, a vezetők már „minden tréningen túl vannak”. Hogyan fejlesszük őket? Hogyan támogassuk őket a készségfejlesztésben, a kiégés-megelőzésben, az energiáik megtartásában? Innovatív programjainkat olyan cégeknek, csapatoknak fejlesztettük ki, akik ki szeretnének lépni a megszokott képzési formák világából és úgy akarnak fejlődni, hogy közben teljesen új élményekkel gazdagodnak.


Néhány innovatív fejlesztő programunk az elmúlt évből:


Keresd a békét és járj utána
– vezetői identitás építése a természet erejével

A vezetői identitás fejlesztése, mély vezetői dilemmák feltárása, megoldása és a csapaton belüli összetartás erősítése áll a program fókuszában. A kétnapos programon a résztvevők egy különleges természeti és kulturális túrán vesznek részt, amelyen coachok segítik őket, hogy a természet nyújtotta inspirációt valódi tanulásba, fejlődésbe, megújulásba fordítsák át.


„Vállalatépítő” –  stratégiai szimulációs gyakorlat
A program résztvevőinek egy olajozottan működő, sikeres vállalatot kell felépíteniük egymást követő üzleti éveken keresztül. A piaci stratégia jó megválasztása, pénzügyi tervezés, a jól működő folyamatok kialakítása, a vevői igényekre való prompt reagálás, a megfelelő felelősségi- és hatáskörök, az inspiráló vezetés és a motiváció kérdései mind megjelennek ebben a szimulációs gyakorlatban. Ezáltal a program remek eszköze a vezetőfejlesztésnek, és a szervezeten belüli együttműködés fejlesztésének egyaránt.


Tengeralattjáró-szimuláció a vezetőfejlesztésben és az együttműködés-fejlesztésben
Az izgalmas szabadulószoba csapatépítő élményét kombináltuk egy exkluzív tengeralattjáróval. Az eredmény egy kihívást jelentő helyzet megoldása, amelyben megtapasztalhatóvá válik, hogy ki miként viselkedik a csapatban, ki hogyan irányít és delegál stresszhelyzetben, hogyan osztják meg az információkat a résztvevők. Videós elemzéssel társított rendkívül hatásos visszajelzést adó vezetőfejlesztési program.


Lunch&Learn alkalmak és Szabadegyetemek a munkatársak számára
Rövid, egy-két órás interaktív programok neves előadókkal, workshopvezetőkkel.
A tanulás-fejlődés így a szervezet mindennapjainak részévé válik.


A készségfejlesztés és a CSR találkozása
A felső- és középvezetők megszokott keretekből kilépve, magasabb rendű cél által észrevétlenül fejlesztik együttműködésüket, megújulnak és inspirálódnak. A program célja az értékteremtés, új keretrendszer, szemléletmód kialakítása által, amely motivált és energizált vezetőket eredményez.


E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel