HR PARTNER CONSULTING

Karrier tanácsadás

  KARRIER TANÁCSADÁS

  ÖNNEK ISMERŐSEK AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK?

  • Szeretne állást váltani? Hogyan kezdjen hozzá?
  • Szeretne a legversenyképesebb jelölt lenni a munkaerőpiacon?
  • Szeretné jobban megérteni a munkaerőpiaci trendeket és egy kész álláskeresési stratégiával nekifogni az új munkahely megtalálásának?
  • Átszervezések vagy leépítések történtek a munkahelyén, vagy csak szeretne egy új munkahelyet találni a jelenlegi helyett?
  • Fontos döntés előtt áll a karrierjében?
  • Szeretne egy professzionális önéletrajzot, amire felfigyelnek a több tucat pályázat között?
  • Régóta nem vett részt állásinterjún és szeretné egy próbainterjún kipróbálni magát, akár angol nyelven?
  • Releváns tapasztalatai ellenére nem vették fel a vágyott pozícióba vagy még be sem hívták? • Új kihívásokra vágyik a karrierjét illetően?
  • Kisgyermekes szülőként visszatérne a munkaerőpiacra?
  • Pályakezdő és jól jönne profi segítség az álláskeresésben?
  • Frissen kinevezett vezető és megerősítésre vágyik vezetői eszköztárában?
  • Szeretne javítani a munka – magánélet egyensúlyán?  A HR Partner Consulting szakemberei széleskörű vállalati HR tudással, fejvadász múlttal, teljes körű munkaerőpiaci ismerettel, valamint karrier tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek és várják az érdeklődők jelentkezést.

   

  Karrier tanácsadóink támogatják Önt az adott helyzet megoldásában, saját belső értékeinek, kompetenciáinak tudatosításában, önbizalmának és kommunikációjának megerősítésében. A karrier konzultációkon szakértőink sokszínű és gyakorlatorientált módszereket felhasználva segítenek Önnek az adott karrierhelyzet tudatosításában és gyors, hatékony, magabiztos megoldásában.


  AZ EGYÉNI KARRIER TANÁCSADÁS ALATT A KÖVETKEZŐ KÉSZSÉGEIBEN FEJLŐDIK:

  • Képes lesz tudatosan menedzselni karrierjét.
  • Nagyobb önismeretre tesz szert és fejlődik önértékelésében.
  • Olyan álláskeresési praktikákat tanul, melyeket azonnal és sikerrel tud alkalmazni.
  • Felkészül az Ön előtt álló változásra és kialakítja változáskezelési stratégiáját.
  • Munkaerőpiaci visszajelzést kap tapasztalt tanácsadóktól.
  • Próbainterjú során tesztelheti önmagát és visszajelzést kap erősségeiről, illetve a még fejleszthető kompetenciákról.


  A TALÁLKOZÓ CÉLJA ÉS TARTALMA:


  1. KARRIER KONZULTÁCIÓ

  Az álláskeresési folyamat első és legfontosabb eszköze az ÖNÉLETRAJZ, ezért előzetesen elkérjük az érintett munkatársak által megírt önéletrajzokat és kísérőleveleket, átnézzük és változáskövetővel javítjuk is. Továbbá a LinkedIn profil elkészítésében is segítséget nyújtunk.


  2. KARRIER KONZULTÁCIÓ

  Javasoljuk még a találkozó előtt egy széles körű kompetencia teszt felvételét, hogy rálásson erősségeire és megvizsgálhassa, mely karrier úton érdemes folytatni pályafutását, mely kompetenciái támogatják legjobban érvényesülését. Bevált tesztünket, a Captain Online-t ajánljuk (mellékletben lásd a teszt részleteit). A konzultáción a Captain Online teszt egyéni kiértékelése történik tanácsadónk segítségével. Az eredmények alapján személyes erősségeire, önismeretére, lehetséges karrier útjaira kap visszajelzést tanácsadónktól. (*A Captain Online teszt díja a karrier konzultáción felül értendő.)


  Captain Online (online kitöltésű kompetencia teszt) www.captain.hu 

  A Captain objektív és szubjektív teszt az emberi igényeket és szerepköröket helyezi vizsgálatának fókuszába; módszere Edwards és Schutz szükséglet-, illetve Thurstones attitűd és szerepkörelméletein alapul. A rendszer kizárólag a munka világában fontos tulajdonságokra koncentrál, így nem vizsgálja a tesztalanyok mélylélektanát és intelligenciáját. A személyiségteszt 183 kijelentéspárból áll.

  Az ún. kikényszerített választás elvén alapuló kérdéspárokat elemző analízis 38 változó alapján jellemzi a tesztalanyt az alábbi 6 témakörben:

  • Munkaattitűd,
  • Vezetői magatartás,
  • Döntési képesség,
  • Személyiség,
  • Szociábilitás,
  • Fejlődési területek és attitűdök


  3. KARRIER KONZULTÁCIÓ

  A találkozó célja, hogy tanácsadónk segítségével végig gondolja eddigi karrier útját, annak sikereit és buktatóit, további karrier vágyait és fejlődési lehetőségeit. Karrier tanácsadónkkal konkrét, testre szabott álláskeresési stratégiát, egyéni akciótervet dolgoznak ki közösen, mellyel tudatosan és sikerrel léphet ki a munkaerőpiacra. Az álláskeresési stratégia személyre szabása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni megakadások feloldására és a karrierje során megélt érzelmek kezelésére is. Tanácsadónk segítségével végig gondolja a karrier fókuszát, fejlődési vágyait, konkrét és egyénre szabott álláskeresési stratégiát dolgoznak ki közösen.


  4. KARRIER KONZULTÁCIÓ

  Tanácsadónk segítségével próbainterjút tartanak egy kiválasztott pozícióra való pályázás szimulálásával. A próbainterjú alapján karrier tanácsadónk konkrét visszajelzést ad az interjú során tapasztalt erősségekről és a fejlesztendő kompetenciákról, majd kidolgozzák hitelesebb és magabiztosabb pályázói kommunikációját, hogy üzeneteit célba juttassa és a kívánt hatást elérje. A találkozón áttekintésre kerül álláskeresési akciótervének és az eddig elért tapasztalatoknak az értékelése is.


  5. KARRIER KONZULTÁCIÓ

  A folyamat zárásához közeledve karrier tanácsadónk elsősorban az önbecsüléssel, önértékeléssel kapcsolatos készségekre fókuszál, hogy kommunikációjában pozitív énképéről tudjon meggyőző képet adni. Önbizalom növelő és énkép erősítő gyakorlattal tudatosítja a folyamat során megélt változások hasznát és értelmét, hogy minél hamarabb készség szintre emelkedjen a változás. A találkozón karrier tanácsadónk meggyőződik arról is, hogy a további álláskereséshez szükséges kompetenciákat, technikákat elsajátította-e, átlátja-e a munkaerőpiaci szereplőket, a kommunikációs csatornákat és létrehozta-e a személyes kapcsolati hálózatát. Bármely területen nehézségei lennének tanácsadónkra bátran számíthat. Az együttműködés zárásaként kitűzik a folyamat további lépéseit és értékelik a közös munkát.

  Az egyes találkozók időtartama: 1 óra/ alkalom. Találkozók gyakorisága: 2-3 hét.


  Forduljon hozzánk bizalommal!

  Szarvas Judit

  Toborzás-kiválasztás üzletágvezető

  karriercoaching@hrpartnerconsulting.hu   E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
  telefon: +36 1 226 4217
  HR Partner Consulting Kft.
  Adatvédelmi szabályzat

  Valódi partner, valódi megoldások.

  Fel