HR PARTNER CONSULTING

Összhang program

A HR Partner Consulting a vállalai sokszínűség kezelésére egy sajátos, az általánostól eltérő fejlesztési programot dolgozott ki, melynek fókuszában nem az egyén, sokkal inkább a szervezet áll. A négy, önmagában is hasznos és működő modulból álló program elsősorban a nők szervezeten belüli érvényesülését fejleszti közvetlenül. Fontos elemei továbbá, az atipikus munkavégzési lehetőségek és atipikus leadership témák feltérképezés, a család és a karrier összehangolása, valamint a sokszínűség kezelése és szervezeti hatékonyságra gyakorolt hatásának mérhetővé tétele. Tapasztalataink szerint mindezek nemcsak a szervezetek üzleti eredményére gyakorolnak közvetlen hatást, hanem az egyéni ambíciók, motiváció, és kreativitás erősítésén keresztül további hosszú távú szervezeti, és versenyelőnyöket is biztosítanak. Hisszük, hogy a sokszínűség kezelése nem csak jótékony cél, hanem pénztárcába vágó üzleti önérdek, létkérdés is.


Kismama/kispapa reintegráció
A modul lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy az egyik legfontosabb magánéleti változás egyaránt legyen boldog, és hasznos lehessen- mind a család, mind a munkakörnyezet, a munkáltató szempontjából.


Család és Karrier
A harmónikus életvitel fontosságát tükröző szemlélet, melynek célja, hogy a munkával és a magánélettel töltött idő egyensúlyba kerülhessen. A közép és felsővezetők többsége elégedetlen jelenlegi helyzetével, ezért egyre több vállalat foglalkozik érdemben a témával. Segít a motiváció fenntartásában, a kiégés megelőzésében, a fluktuáció csökkentésében a munkahelyi elégedettség növelésében.


Atipikus Leadership
Vezetőfejlesztési eszköztár, amely korszerű módszereket nyújt az atipikus munkavállalási formában dolgozók  személyre szabott irányításához, illetve segít a hatalom alapú eszközöktől mentes vezetésben.


Mérhetőség és megtérülés
A modul rámutat arra, hogy miként teremt üzleti értéket és hogyan válik mérhetővé a szervezet rugalmasságának és sokszínűségének kialakítása.


E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel