HR PARTNER CONSULTING

Szervezetfejlesztési tréning


Kik vagyunk és hogyan dolgozunk?

Volt HR-esekként, cégvezetőkként mi is tudjuk, tapasztaltuk, hogy a nem könnyű olyan tanácsadó partnert találni, akire hosszú távon is stabilan támaszkodhatunk.
Amikor megalapítottuk a HR Partner Consulting képzés-fejlesztési üzletágát, azt a célt tűztük magunk elé, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amelyet mi magunk is szívesen igénybe vennénk.


Mivel tudtunk különlegessé válni a képzés-fejlesztési piacon?


Szeretjük a szakmánkat
Számunkra a képzés-fejlesztés nem egyszerűen munka, hanem hivatás. Szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy partnereink valóban fejlődjenek, s hogy valódi hozzáadott értéket teremtsünk számukra.


Hiszünk a tapasztalati tanulás erejében
Attól, hogy egy vezetőnek megmondjuk „hogyan kéne vezetni” vagy egy értékesítőnek, hogy „hogyan kéne eladni” még nem válik belőle jobb vezető, jobb értékesítő. Az elakadás ugyanis gyakran mélyebb szinteken, az attitűdök és készségek szintjén rejlik. Fejlesztési programjaink során a tapasztalati tanulás módszerével dolgozunk, s így lehetővé válik a valódi attitűd- és készség-szintű fejlődés. A viselkedésváltozás így valóban fenntartható lesz.


Programjainkat mindig a konkrét szervezeti igényekre szabjuk
Minden egyes programunkat az ügyfél konkrét dilemmáinak, kihívásainak megfelelően testre szabjuk, legyen az akár egy éveken át tartó kultúrafejlesztési folyamat, vagy egy egynapos készségfejlesztési tréning. Tréningjeink előtt minden esetben előkészítő interjúkon keresztül ismerjük meg a szervezetet, s a tematikát a konkrét szervezeti helyzethez, a résztvevők elvárásaihoz illesztjük.


80% gyakorlat – 20% elmélet
Készségfejlesztő programjaink mindegyikére jellemző ez az arány. A résztvevők konkrét gyakorlati technikákkal, módszerekkel gazdagodnak a képzések során, amelyeket már másnap alkalmazhatnak valódi munkahelyi helyzetekben.


Támogatjuk a megszerzett tudás átültetését a mindennapi gyakorlatba – online és offline módszerek felhasználásával
A képzésekkel kapcsolatos gyakori dilemma, hogy a résztvevők a tréningről kikerülve csak minimális tudást alkalmaznak ténylegesen a munkájuk során. Ezt elkerülendő színes módszertani repertoárt dolgoztunk ki a képzés hosszú távú hatásainak erősítésére.


Nem csak az egyént, hanem magát a szervezetet is fejlesztjük
Nem csupán trénerek és coachok, hanem egyben szervezetfejlesztési szakértők is vagyunk. Ismerjük és értjük a vállalatok komplex rendszerét, s pontosan látjuk, hogy egy-egy fejlesztési lépés milyen más szervezeti rendszerekre van/lehet hatással. Hiszünk abban, hogy egy képzés-fejlesztési program nem lehet öncélú: úgy kell kialakítani minden lépést, hogy az támogassa a szervezeti célok megvalósulását. Ennek érdekében folyamatosan támogatjuk az ügyfeleinket a komplex, fejlesztési rendszerek kialakításában, az egymással párhuzamosan zajló különféle fejlesztési folyamatok közti szinergiák erősítésében és a szervezeti kommunikációban.


Folyamatosan tanulunk, fejlődünk mi magunk is
Hiszünk abban, hogy a mi szakmánkban „kötelező” a folyamatos megújulás, újabb és újabb módszertanok elsajátítása és alkalmazása, az állandó innováció. Csapatunk minden egyes tagja rendszeresen vesz részt módszerspecifikus képzéseken. Belső tréner-továbbképző programunkon és belső szakmai műhelyeink keretein belül dolgozzuk ki saját innovatív megoldásainkat, hogy minél színesebb eszköztárral, minél hatékonyabb fejlesztési megoldásokkal támogathassuk ügyfeleinket.


E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel