HR PARTNER CONSULTING

Szolgáltatásaink HR csapatoknak


„Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát.
A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség.”

(Einstein)


Vezető szakértőink több mint 80%-a vállalati HR területen dolgozott vezetői vagy senior pozíciókban, így érzékenyek vagyunk a HR szervezet kihívásaira és képesek vagyunk azokban támogatást nyújtani.


HR rendszerek kidolgozása és implementálása
A HR terület legfőbb kihívásai közé tartozik a komplex belső HR rendszerek, mint pl. teljesítményértékelési rendszer, motivációs rendszer, karrier-menedzsment rendszer kidolgozása, bevezetése és működtetése. Sok év belső HR tapasztalattal a hátunk mögött támogatjuk a szervezetet a koncepció megalkotásától a pilot programon át egészen a stabil és sikeres működés eléréséig.


Empoyer branding
Ma már egy vállalat sem engedheti meg magának, hogy ne foglalkozzon az employer branding kérdésével, vagyis azzal, hogy milyen a vállalat vonzereje a munkaerőpiacon és ez hogyan erősíthető tovább. Ennek megvalósításában segítjük a HR szervezetet korszerű belső és külső kommunikációs eszközeinkkel.


A HR belső brandjének erősítése
Milyen a szervezeti elismertsége a HR területnek? Ez egy alapvető kérdés, hiszen ha a HR belső brandje erős, ha a HR területet elismerik és megbecsülik, akkor számos pozitív változás indulhat meg a szervezetben. Szakértőinkkel a HR területet támogatjuk abban, hogy elérje/kivívja a szervezet elismerését és tovább erősítse a HR belső brandjét.


E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel