HR PARTNER CONSULTING

Tehetségmenedzsment

„A veletek született értékes tehetség kárba vész,
ha nem építünk rá, ha nem aknázzuk ki szakszerű oktatással!”
(J.K.Rowling)

Napjainkra egyre több vállalat ismeri fel, hogy a tehetséges munkavállaló tudáseszköz, erőforrás és nem utolsó sorban óriási értéket képvisel. A vállalatok küzdelme most már nem a fennmaradásért folyik, hanem a tudás és a potenciális teljesítmény ígéretét magukban hordozó tehetségekért. A HR Partner a tehetség meghatározásától, egyedi fejlesztésükön keresztül egészen a lojalitás kialakításáig alakította ki a tehetséggondozás programját. Néhány, a tehetségmenedzsment programjainkban alkalmazott szolgáltatásunk:

Mentoring rendszerek kialakítása
Támogatjuk a vállalatokat a rendszer kialakításában, a mentorok és mentoráltak kiválasztásában, a mentorok felkészítésében és szupervíziójában.

Csoportos projektmunkák
A tehetségek számára az egyik legfontosabb motiváció a folyamatos tanulás, fejlődés lehetősége. Sok szervezet ezt izgalmas innovatív projektekben való részvételi lehetőségek formájában nyújtja a talenteknek. A HR Partner szakértői, a vállalat HR munkatársaival és vezetőivel együttműködve alakítják ki ennek rendszerét.

Tehetség-fejlesztő programok
Vajon mik lehetnek azok a különleges programok, eszközök a fentieken túl, amelyeket a tehetségek számára fontos motivációt jelentenek? Tehetségmenedzsment programjaink keretében különféle innovatív megközelítéseket alkalmazunk, online és offline módszereket kombinálunk a maximális siker érdekében.

Karriermendzsment rendszerek kidolgozása és implementálása
A tehetségmenedzsment programok célcsoportja számára a fejlődési lehetőségek mellett kiemelten fontos szempontként jelennek meg az előrelépési- és karrierlehetőségek. A karriermenedzsment ugyanakkor az egyik legkomplexebb rendszer a szervezetben, amelynek meghonosítása sok esetben egy komoly szemléletváltást is feltételez a vállalatnál. A szervezet HR területével szoros együttműködésben kialakítjuk az ezzel kapcsolatos folyamatokat, meghatározzuk a szükséges lépéseket, és segédkezünk a rendszer működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges attitűd-váltási folyamat elindításában.
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel