HR PARTNER CONSULTING

Ügyfeleink az LHL képzésről


A Vezetés Magasabb Szinten (Leadership at a Higher Level) egy olyan, újfajta vezetői megközelítést jelent, amely eredményeként a szervezet új lendületet kap, erősödik a munkatársak bevonódása és ezáltal a feladatok iránti elkötelezettsége, az ügyféllel való intenzív kommunikációra építő, a hibákból tanulni képes, agilis kultúra alakul ki. Az elsajátított gondolkodásmód és a mindennapokba könnyen átültethető eszközrendszer segítségével a csapatban végzett munka közelebb viszi a vállalkozást a szervezeti és üzleti célok eléréséhez.

Az első LHL képzés zárásaként megkérdeztük a résztvevőket, hogy milyen tapasztalataik vannak a négy napos program kapcsán. Ízelítő a válaszokból:

“Az LHL képzés előtt nem vettem részt vezetői tréningen, így nagy várakozásokkal vettem részt az LHL képzésen. Nagy előnye volt a tréningnek a tematika, amely a mindennapok gyakorlatában folyamatosan jelenlévő vezetői feladatokra fókuszált. Hozzám legközelebb a változásmenedzsment és a motivációs rész állt, miután az általam vezetett vállalkozás sikeréhez ezeket tartottam a legfontosabb területeknek. A képzés sikeresen ötvözte az elméleti alapokat a gyakorlatias eszközökkel, amely megkönnyíti a vezetők számára, hogy a tanultakat átültessék a mindennapokba. Szintén fontos kiemelni, hogy annak ellenére, hogy a képzésen részt vevő menedzserek eltérő ágazatokból érkeztek, ugyanazokkal a problémákkal szembesülünk mindennapi munkánk során, így a csoportmunkában meg tudtuk osztani egymással azokat a "praktikákat", amelyeket adott helyzetben alkalmazunk. A képzés kellemes környezetben, kiváló ellátás mellett zajlott, így tökéletesen tudtunk fókuszálni a trénerekre és egymásra.”

Lázár Bálint
vezérigazgató-helyettes
Takarék Faktorház Zrt.

"Bennem kettős érzések voltak a 4. alkalom után, mert egyrészről nagyon teljesnek éreztem, másrészről mégis sajnáltam, hogy vége. Az egésznek a fő erőssége a harmónia, mert kiváló szakember gárda szervezésében, színvonalas környezetben nagyon jól sikerült ötvözni az oktató, tanulságos, az elméleti és gyakorlati, valamint ami legalább olyan fontos, a szórakoztató elemek arányát és sorrendjét. Kellő mennyiségű és minőségű szakmai anyagot kaptunk kiegészítésként, amivel könnyebb tovább vinni magunkkal az elhangzottakat. Ami számomra a legkiemelendőbb, és ami leginkább megkülönbözteti ezt a programot a többi vezető képzéstől, az a vegyes összetétel a résztvevők terén. Ebben nyilván van egy szerencse faktor, de nekem volt szerencsém nagyon jó társaságba kerülni. Teljesen különböző cégektől és területekről érkeztek a résztvevők, és hasznos volt látni a máshol felmerülő kérdéseket és problémákat, és meghallgatni az ott (vagy máshol bevált) eszközöket rá, vagy ennek hiányában kitalálni közösen az esetleges megoldásokat."

Dr. Zsilla László
vezető jogtanácsos
Díjbeszedő Faktorház Zrt.

Ezúton is köszönjük a visszajelzéseket!

Vezetés Magasabb Szinten – Leadership at a Higher Level (LHL) - 4 alkalomból álló agilis vezetőfejlesztő program következő időpontjai: 2019. november 12., 2019. december 10., 2020. január 14., 2020. február 11.vissza
E-mail:info@hrpartnerconsulting.hu
telefon: +36 1 226 4217
HR Partner Consulting Kft.
Adatvédelmi szabályzat

Valódi partner, valódi megoldások.

Fel